• Zapklare Brokken

    Zapklare Brokken is een boek. Ondertitel: alles wat je moet weten over reclame. Dat is nogal een belofte, ja. Maar dan heb je ook wat. En wie schrijft dat eigenlijk? Hans van Dijk, tekstschrijver sinds een jaar of wat. Meer.

Speciaal voor RA*W: het hele boek als pdf

Hallo leden van RA*W! (Wie geen lid is… onmiddellijk melden bij http://www.rawadvertisers.nl/). Omdat het papieren boek is uitverkocht, is hier een linkje naar de complete pdf: https://1drv.ms/b/s!Av2vrtt7AfHFjdAjRR5Wh_QyxYnxtA Dat is een stukje skydrive, je hoeft geen account te hebben. (Als het niet lukt, mail me.)

Er is wel een voorwaarde: je moet beloven dat je niet naar Cannes gaat. Ga je stiekem toch, dan moet je beloven er een pittig stukje over te schrijven met de strekking dat Cannes niets anders is dan achterhaalde geldklopperij. Het schrijven van zo’n stukje zonder naar Cannes te gaan of zelfs maar te weten waar het ligt, wordt ook van harte aangemoedigd. Stuur je stukje in eerste instantie naar alle vakbladen en -sites, en als je wilt ook naar mij: hans@skipintro.nl. De schrijver van het volgens mij allerbeste stukje wordt getrakteerd op een goed gesprek op een zonnige middag op het terras Winkel, inclusief appeltaart.

Als je nog een echt papieren exemplaar van Zapklare Brokken wilt, kijk even op http://www.bol.com/nl/p/zapklare-brokken/1001004005691162/. Daar staan vaak reeds ingelezen boeken te koop. Updeetje: bij bol.com staan soms erg dure exemplaren. Kijk anders ook eens op http://www.boekwinkeltjes.nl/su/?qs=&qt=Zapklare+Brokken.

Update van update: Daan Verbeek suggereert (dank, Daan) boekspeurder, die zoekt op allerlei sites. https://www.boekspeurder.com/isbn/9789078263036

comments

-->