• Zapklare Brokken

    Zapklare Brokken is een boek. Ondertitel: alles wat je moet weten over reclame. Dat is nogal een belofte, ja. Maar dan heb je ook wat. En wie schrijft dat eigenlijk? Hans van Dijk, tekstschrijver sinds een jaar of wat. Meer.

Boek is (al heel lang) op, hier is de pdf

“Zapklare Brokken” is van 2007. Dat is steeds langer geleden. Er zijn er 6000 van verkocht, dus soms duikt er een tweedehands exemplaar op. Veel handiger is de complete pdf. Nou ja compleet, de cover ontbreekt, maar verder is alles aanwezig: de tekst en niet te vergeten de wonderschone vormgeving van George en Erwin Noordanus.
Download de pdf hier.
Wie na lezing de onbedwingbare behoefte voelt om er iets over te zeggen, mailt dat naar hansvandijk te gmail met een punt en een com.
Opdatumming. Jaap Torenaar (bekend van het mooie Mijn moeder zei altijd en idem maar dan met Zijn vader) verwijst in z’n boek “Hoe verzinnen ze het” naar Zapklare Brokken. Hierboven kunt u dus de pdf lezen/downloaden. Op verzoek van Jaap meld ik: lees verder geen stukjes op deze site, en vooral niet het vierde bozig stukje. Niet doen dus. Dank u.)

comments

-->