• Zapklare Brokken

    Zapklare Brokken is een boek. Ondertitel: alles wat je moet weten over reclame. Dat is nogal een belofte, ja. Maar dan heb je ook wat. En wie schrijft dat eigenlijk? Hans van Dijk, tekstschrijver sinds een jaar of wat. Meer.

Ze zijn er weer: de hansvandijkoverdosisweken!

Vraag niet hoe kan, maar profiteer ervan. Het is een legendarisch maar wel eenmalig evenement.

LevLeg
Eerst besloot de VEA mij te benoemen to Levende Legende. Om dat een beetje in perspectief te zetten, kijken we even in de Van Dale (wat een teken van luiheid is) en lezen daar:

Levende. In leven zijnde, niet dood.
Legende.Verhaal van zeer twijfelachtige waarheid.

Wie nu alsnog meer wil weten, richt de browser naar bijvoorbeeld…

*Dat nieuwe komt vooral doordat Ruby de video’s met haar nieuwe iPhone maakte en het toestel af en toe dwars of op z’n koop hield. Maar ik ben haar hoe dan ook erg dankbaar dat ze het heeft vastgelegd.

Blauwe Schoten
Daarna, of beter gezegd daarvoor want niemand wist nog van de plannen van de VEA, had Michael van Os het idee om een interview te maken voor Blueshots. Trouwens: Ronnie Overgoor, de bedenker van de Blueshots, had het idee om Michael van Os een serie interviews te laten doen. Trouwens, Mevrouw Overgoor had het idee…
Nou ja, hieronder staat een poging dat filmpje te embedden, maar in sommige browsers is dat niet of niet zo goed zichtbaar. Daarom ook de directe link naar Blueshots: http://www.blueshots.tv/bekijk/Idealize/Idealize-46-met-Hans-van-Dijk—Skipintro. En het staat ook bij Adformatie.

comments

-->